This site uses cookies to improve user experience and experience. If you choose to continue viewing, you automatically accept their use. Detailed information

Careers

НазадProgrammer on the robot ABB

Артек Роботикс ЕООД“ предлага вълнуваща възможност за кариера на програмист  на индустриални роботи за желаещи да работят с най-новите технологии в сферата на автомобилопроизводството.

Част от работата на програмист на индустриални роботи е съсредоточена върху проектирането, изграждането и тестването на нови роботи с цел решаване на проблеми, и подобряване на съществуващите роботизирани решения.

„Артек Роботикс ЕООД“  е изцяло българска компания,която която разработва софтуер за индустриалното производство на международно ниво. Нашите служители са мотивирани, самостоятелни и отговорни към работата, която извършват. Ние предоставяме на нашите специалисти възможности за работа из цяла европа във висококвалифицирани екипи и заплащане на европейски стандарт.

Позицията програмист на роботи включва следните дейности:

Програмиране на индустриални роботи (АBB) за разнородни дейности свързани в автомобилното производство ( заваряване, нитоване, лепене, пренасяне/поставяне)  
Интегриране и документиране на системи за управление за различни видове оборудване
Активна работа с симулационен софтуер( Process Simulate, Robot Studio) - създаване, обработване и проверяване на симулационни програми

Идеалният кандидат притежава:

Oтлични умения за решаване на проблеми и не се страхува от предизвикателство.
Говорим английски език; 
Шофьорска книжка; категория B;
Проявява активност и отговорност в работната среда;
Постоянна готовност да се учи и да бъде обучаван;
Комуникативност с останалите служители;
Способен да работи както самостоятелно, така и в екипна среда;
Демонстрирате внимание към детайла и довършителните работи;
Подготвен за пребиваване в чужбина за по-дълъг период,командировките са от 5-6 седмици, в зависимост от проекта и клиента. 

Следните технически квалификации са препоръчителни: 

Основно разбиране и осъзнаване на индустриалното програмиране, комуникации и методи за управление, като програмируеми логически контролери (PLC) или микроконтролери (напр. Arduino, Beagle Bone, Raspberry Pi и др.)
Отлично владеене на Процедурно и Обектно ориентирано програмиране и умения за работа с технологии като: C/C++; Python; RAPID; ROS; Java. 
Може да работи с RobCAD / Симулиране на процеси;
Разширени познания по роботика и автоматизация;

Ние от Артек Роботикс търсим онези, които имат мотивацията и способностите да намират изключителни решения за нашите клиенти ежедневно, също така признаваме и възнаграждава тези, които го постигат. Чрез целенасочен достъп до програми за обучение и развитие, ние насърчаваме непрекъснатото образование и кариерното развитие на всеки наш служител.

Ако се познаете в тази роля, моля, изпратете CV и мотивационно писмо, за да можем да се запознаем с вашия опит и желание за развитие в областта на индустриалната роботика.

Заповядайте да се присъедините към нашия екип!Личните данни, предоставени от вас, ще бъдат обработвани за целите на процеса на набиране на персонал. Артек Роботикс поема отговорността да обработва,
използва и съхранява вашите лични данни, като гарантира защитата им в тайна от трети страни.

Плъзнете файловете*.PDF, *.DOX, *.XLS или *.ZIP

Общи условия:

Приемам общите условия и разрешавам обработката на личните ми данните, съдържащи се в тази форма само за вътрешно ползване.
Съгласявам се с законовите норми съгласно ЗЗП.


Код за сигурност:


Изпрати
Subscribe to newsletter