Този сайт използва бисквитки, за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му, автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация
Главната употреба на индустриални роботи е за масово производство, те изпълняват непрекъснато определени операции по един и същи начин. Решенията за роботизирана автоматизация позволяват значително да се увеличи производството и реално да се произвеждат по-качествени продукти. По-бързото пускане на пазара с по-качествени продукти дава на производителите конкурентно предимство, от което всеки предприемач се нуждае. Благодарение на дългогодишния ни опит и екип от инженери ние предоставяме рентабилни решения придружени с персонализирани роботизирани системи за индустрии от всякакъв тип. От малки самостоятелни системи до големи интегрирани процеси с най-новите технологии за безопасна работа. Гарантираме качеството на нашите разработки и системи.
Предлагаме цялостни решения за роботизирани системи - от идея до продукт.  
Коботите или така наречени “колаборативни роботи” позволяват на производителите да разширят автоматизацията. Те са предназначени да взаимодействат с хората в споделено пространство и да работят безопасно в непосредствена близост. Също така могат да бъдат в контраст с традиционните индустриални роботи, които са проектирани да работят автономно с безопасността осигурена чрез изолиране от човешки контакт.  Коботите могат да имат различни роли и да изпълняват различни функции, оборудвани с камери и технологии за визуална проверка. 
 
Идеята за изграждане на умна клетка е бъдещето на производствените линии (Конвертируема фабрика). Артек Роботикс предлага персонализирани роботизирани клетки по собствен дизайн, които да отговарят на всички нужди и изисквания. Нашите инженери определят най-подходящите компоненти необходими за създаването на най-ефективната система. Персонализираните модули могат да включват нови или използвани компоненти въз основа на вашите нужди и бюджет. Предварително проектираните работни клетки ще дадат конкурентно предимство, което е необходимо да задоволите производствените нужди. Клетките ART-CELL могат да бъдат създадени и адаптирани за всяка индустрия и производство. Това са високо технологични модули, които могат да бъдат част от всяко предприятие и са рентабилен начин за автоматизиране на производствените операции, като същевременно увеличават производителността, качеството и ефективността. Бъдещите поточни линиите ще бъдат изградени от модули, които са бързо сглобяеми и ефективни, това ще позволи да се произвеждат индивидуализирани продукти в малки количества на достъпни цени. Клетките ART-CELL са най-доброто решение за автономно производство.

Предлагаме и образователни работни станции, които са предназначени за обучение на ученици или служители как да използват и работят с индустриални роботи в безопасна среда.
Офлайн програмирането (OLP) е важен технологичен напредък за индустриалните роботи и като цяло за всички индустрии. С помощта на стимулационен софтуер се пресъздават роботи, инструменти, приспособления и цели поточни линии. Тази програма може да бъде обработена и изтеглена в робота, (подобно на процеса на програмиране на всяка CNC машина с CAM софтуер). OLP се превърна в съществена част от планирането и проектирането на индустриална система за роботи, за да се елиминира времето, необходимо за програмиране на робот точка по точка. Софтуерът OLP се използва от широк кръг производители при внедряването на индустриални роботи и системи, помагайки да допринесете за по-продуктивни процеси. Дори и малки промени могат да доведат до часове на препрограмиране. Симулацията и офлайн програмирането вървят ръка за ръка. Често термините се използват взаимозаменяемо. Но има разлика. Можете да имате симулация без офлайн програмиране, но не можете да имате офлайн програмиране без симулация. Офлайн програмирането е възможно за всички наши решения за автоматизация. 3D софтуерът за симулация визуализира процеса и времето на производствения цикъл, дава възможност за проверка на различни сегменти от целия производствен процес. Процеси като сглобяване и монтаж, заваряване, реалистично човешко поведение, непрекъснати процеси като лазерно заваряване, роботизирани контролери, PLC логика и др.
С нарастващата конкуренция глобалният пазар изисква нови стратегии, които укрепват бъдещите производствени системи. Виртуалните концепции за производство са възприети от повечето индустриални компании, (включително малки и средни), за да се изправят пред световната конкуренция и да се справят с най-важните предизвикателства на производствената индустрия, т.е. подобряване на качеството, намаляване на срока на доставка и разходи. С иновативни подходи, методи и инструменти ние от Артек Роботикс напълно разбираме, че фабриките от ново поколение носят по-голяма конкурентоспособност. Възприемаме фабриката като сложен продукт с дълъг живот, въвеждащ дизайнерски предимства за планиране и оптимизиране. За да се постигнат тези цели е нужно иновативна и подходяща виртуална фабрична рамка, която да структурира развитието. Използването на  софтуери, които позволяват създаването на виртуални симулации на производствените процеси позволява да се намери най-правилното решение за оборудване и разположение на всяка зона в индустриалните помещения. Проверката чрез симулация гарантира действията по разработването, които ще доведат до желаното въздействие върху времето, капацитета и производителността. Симулацията също така подобрява сътрудничеството по време на фазата на разработване и планиране. Използвайки симулация въздействието на различните промени в производствената система се изчислява предварително и е с голяма точност.
Консултантските услуги помагат на клиентите да реализират проекти и да решават уникални проблеми. Роботика е сложна пресечна точка на механика и софтуер. Независимо дали сте изправени пред бизнес възможност или заплаха можем да предложим решение за всяка задача. Нашият опит ни позволява да определим кои задачи са най-податливи на автоматизация, като гарантираме, че инвестицията е съсредоточена там където ще осигури най-голяма стойност. С дълбока експертиза и дисциплина, нашите екипи преоткриват иновациите. От големи мултинационални компании до иновативни стартиращи фирми, нашите клиенти ни се доверяват да решим техните най-критични и високорискови предизвикателства. Инженерингът и консултациите помагат за подобряване на производствените процеси. Използваме нашата мрежа да предложим най-добрите решения за вас, които са посветени на това да помогнем на производителите да бъдат по-конкурентоспособни чрез внедряване на индустриална автоматизация и роботика. Изграждаме качествени индустриални системи до ключ, като се придържаме към основните ни ценности, които създават и поддържат работни места, това помага на нашите клиенти да бъдат по-конкурентоспособни. Ако дадена задача е опасна, мръсна, скучна или просто нямате сила и не можете да намерите подходящия човек за работата, това е приоритет за автоматизацията. Преди да инвестирате в решение за роботи се свържете с нас за проучване на възможностите и за обсъждане на вашия проект и спецификации. С правилния съвет ще имате яснота кое е правилното решение за автоматизация, за вашата задача и как можете да направите работното си място по-продуктивно и конкурентноспособно.

Реализирани проекти

Актуални новини и събития

Drones Are Helping To Fight Coronavirus

How Robots And Drones Are Helping To Fight Coronavirus  From the initially reported outbreak of coronavirus (COVID-19) in China to the spread of it across the globe, Medtech companies are rolling out robots and ...

Drones Are Helping To Fight Coronavirus
The Ethics of A.I. Doesn’t Come Down to ‘Good vs. Evil’

The Ethics of A.I. Doesn’t Come Down to ‘Good vs. Evil’ The Artificial Intelligence (A.I.) Brain Chip will be the dawn of a new era in human civilization. The Brain Chip will be the end ...

The Ethics of A.I. Doesn’t Come Down to ‘Good vs. Evil’
Human vs Robots: Will Robots Take My Job?

Automation has been making headlines in recent years, as technological advances have led to the creation of some pretty impressive gizmos and gadgets that can handle a myriad of tasks that were once dependant on human labour and ...

Human vs Robots: Will Robots Take My Job?
Artec Robotics разпостраниене


Artec Robotics

Tук ще намерите данни за контакти

Нашите клиенти

Нашата цел е да подобрим рентабилността на нашите клиенти
чрез внедряването на нови автоматизирани системи и модернизацията на съществуващите.

Запиши се за Е-бюлетин